Ziekte als geneesmiddel

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 18,50 (inclusief btw)
Voorraad 11 stuks

----------

Elly Clabbers is moeder, grootmoeder en psychosociaal therapeut. Sinds 15 jaar is ze student en leraar van Een cursus in wonderen, waarbij een juist begrip en de praktische toepassing van het gedachtegoed van de Cursus haar hoogste prioriteit heeft.

De diagnose kanker leidde bij Elly Clabbers tot een serieuze bestudering van 'Een cursus in wonderen', zoals ze met 'Ziekte als geneesmiddel - Heling volgens Een cursus in wonderen' laat zien.

Elly Clabbers voegt met haar boek 'Ziekte als geneesmiddel - Heling volgens een Cursus in wonderen' een prachtig boek toe aan de lijn rondom 'Een cursus in wonderen' van Uitgeverij AnkhHermes.
De diagnose kanker leidde bij Elly Clabbers tot serieuze bestudering van 'Een cursus in wonderen'. In de Cursus staat: 'Er is geen lichaam'. Maar hoe kan iets dat niet bestaat dan ziek zijn?
De bewering van de Cursus dat ziekte een projectie van schuld en boete is op het lichaam riep weerstand op. Ze worstelde zich hier door heen en ontdekte wat de Cursus werkelijk met deze uitspraak bedoelt. Zo werd haar ziekte het middel dat haar werkelijke genezing bracht. Dit boek kan een inspiratiebron zijn voor mensen met kanker of een andere levensbedreigende ziekte.     

160 pagina's

 

© 2015 - 2021 webwinkel Koos Janson | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel