Algemene voorwaarden


Per 20-08-2015

Koos Janson De Keuze is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30157431 met BTW nummer NL085009507B01.

Koos Janson stelt de informatie die u in de webwinkel wordt geboden met zorg samen. Op basis van nieuwe informatie vindt dagelijks de verwerking van de bestellingen in de webwinkel plaats.

Aan een onverhoopte fout in een beschrijving of een onjuiste prijsvermelding kunnen geen rechten worden ontleend.

Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn in Euro vermeld, inclusief BTW. Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen door leverancier, wisselkoersaanpassingen e.d. en kunnen zonder vooraankondiging door Koos Janson worden aangepast. Bij aanzienlijke prijsverschillen zullen wij u voorafgaand aan levering berichten.

Levering
Uw bestelling wordt standaard via TNT post verstuurd. Afhankelijk van het formaat van de bestelling zal deze door TNT worden behandeld als briefpost (kan door de brievenbus) of als pakketstuk (wordt aangeboden en is bij afwezigheid van de geadresseerde op het aangegeven postkantoor af te halen). Een pakket wordt verzonden met Track&Trace. Wanneer u binnen 5 dagen, na verzending, nog niets hebt ontvangen neem dan contact op met ons kantoor door een mail te sturen naar bestelling@koosjanson.nl. Als u overdag werkt kan het gemakkelijker zijn om uw bestelling op uw werk te laten bezorgen. Vul dan a.u.b. op het bestelformulier uw volledige werkadres in als afleveradres. Wij sturen uw bestelling dan naar uw werkadres. De door Koos Janson opgegeven levertijd is indicatief. Overschrijden van de opgegeven levertermijn geeft u geen recht op schadevergoeding.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn gelijk aan of lager dan de gebruikelijke tarieven van TNT. De verzendkosten worden automatisch in de factuur opgenomen.

Leveringskosten en betaling
U kunt kiezen met iDEAL te betalen of vooraf te betalen via uw bank. De factuur wordt in principe via de mail aan u verzonden. Is dit niet mogelijk, dan ontvangt u de factuur ingevoegd bij uw bestelling.

Reclameren
Koos Janson tracht uw bestelling zorgvuldig uit te voeren. Mocht uw bestelling onverhoopt foutief zijn geleverd en/of tijdens transport beschadigd zijn geraakt, retourneert u dan uw bestelling voldoende gefrankeerd binnen 8 werkdagen aan onderstaand adres. Sluit de originele factuur a.u.b. bij. Indien voorradig sturen wij u een gaaf vervangend exemplaar en zullen wij u de door u gemaakte verzendkosten vergoeden. Mocht uw bestelling niet meer kunnen worden vervangen dan krijgt u daar per kerende post bericht van.

Koos Janson
Montessorilaan 10
3706 TD Zeist

Privacy
De door u ter beschikking gestelde gegevens worden door Koos Janson vertrouwelijk behandeld.

Koos Janson zal uw adres alleen gebruiken voor toezending van uw bestelling. Uw adresgegevens zullen niet worden verkocht of doorgegeven aan derden. Wel nemen wij uw gegevens graag op in ons adressenbestand.
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2015 - 2024 Koos Janson | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel